Incendiu în toiul nopţii, într-un hotel din Tulcea. Ce a declanşat focul

  • Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un hotel din Tulcea.
  • Conform pompierilor, cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric la un ventilator de baie.
266 afișări
Imaginea articolului Incendiu în toiul nopţii, într-un hotel din Tulcea. Ce a declanşat focul

Incendiu în toiul nopţii, într-un hotel din Tulcea

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 1.00, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu într-un hotel din oraş,

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul, care se manifesta în baia unei camere situată la etajul 3 al hotelului, a fost localizat cu ajutorul unui stingător, iar persoanele aflate în cameră s-au autoevacuat.

Pompierii au lichidat incendiul şi au acţionat pentru ventilarea spaţiului.

Nu au fost înregistrate persoane rănite.

„Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric, determinat de un ventilator de baie”, a transmis ISU Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici