Incendiu într-un imobil de pe Calea Moşilor din Capitală. Un copil de două luni, dus la spital

Şase adulţi şi doi copii au fost evacuaţi dintr-un imobil de pe Calea Moşilor din Capitală, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu, unul dintre copii, în vârstă de două luni, fiind dus la spital pentru investigaţii, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

156 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un imobil de pe Calea Moşilor din Capitală. Un copil de două luni, dus la spital

Incendiu într-un imobil de pe Calea Moşilor din Capitală. Un copil de două luni, dus la spital (Imagine: Costi Tudor/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit într-un apartament dintr-un imobil cu două etaje, fiind anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 08.00

Pompierii au evacuat, din imobilul de pe Calea Moşilor nr. 98, şase adulţi şi doi copii, niciunul dintre aceştia nefiind rănit. Unul dintre copii a fost dus la spital pentru investigaţii, în condiţiile în care are două luni şi a fost expus la fum.

Incendiul a afectat o suprafaţă de 30 de metri pătraţi şi a fost stins în aproximativ 40 de minute.

Pompierii au intervenit cu trei autospecale cu apă şi spumă şi o autoscară. La locul incendiului au fost trimise şi o autospecială de descarcerare şi trei maşini SMURD, a precizat Daniel Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici