Incendiu la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Timişoara. Copiii au fost evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Constantin Pufan”, din Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar personalul de îngrijire a evacuat şase copii.
  • Nu au fost victime.
48 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Timişoara. Copiii au fost evacuaţi

Pompierii timişeni au fost anunţaţi vineri noaptea despre producerea unui incendiu la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Constantin Pufan” din Timişoara.

La faţa locului au fost mobilizate şapte autospeciale de stingere cu apă si spumă, două autoscări mecanice şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au constatat că incendiul se manifestă la instalaţia electrică dintr-o toaletă aflată la mansarda clădirii.

Până la sosirea acestora, personalul de supraveghere şi ingrijire a evacuat, în siguranţă, cei şase copii care se aflau în internat.

Incendiul a fost localizat rapid şi lichidat, împiedicând propagarea acestuia la celelalte încăperi. Ulterior, echipajele de intervenţie au continuat verificarea tuturor spaţiilor din clădire pentru a se asigura că nu există şi alte posibile focare de incendiu.

Nu sunt persoane rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici