Incendiu la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, în sala de concerte a Liceului de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara, elevii şi personalul fiind evacuaţi, fără ca vreo persoană să fie rănită.

224 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi

Incendiu la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Pompierii au fost sesizaţi, marţi după-amiază, de către personalul Liceului de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara că în sala de concerte a şcolii a izbucnit un incendiu.

La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale şi mai multe ambulanţe, elevii şi personalul şcolii fiind evacuaţi din clădire, fără ca vreo persoană să fie rănită, au afirmat pompierii.

Potrivit unui angajat al liceului, incendiul a izbucnit în spatele scenei din sala de concerte şi a cuprins imediat scena şi mai multe instrumente muzicale.

Conform sursei citate, în momentul izbucnirii incendiului în sala de concerte nu trebuia să se afle nimeni.

Potrivit şefului Detaşamentului de Intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", colonel Gheorghe Câmpeanu, intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului din sala de concerte a Liceului de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara a fost "destul de anevoioasă" din cauză că flăcările izbucniseră sub scenă.

El a precizat că pompierii au intervenit timp de o oră pentru a lichida incendiul, iar instrumentele din sala de concerte nu au fost afectate de flăcări, ci doar de fum şi de apă.

Câmpeanu a precizat că pompierii fac investigaţii pentru a stabili cauza incendiului, ea neputând fi stabilită deocamdată din cauza fumului dens din sală.

El a spus că nicio persoană nu a fost rănită, toţi elevii şi personalulul unităţii de învăţământ fiind evacuaţi în momentul în care au fost observate flăcările.

Unii dintre elevi au rămas în apropierea şcolii, în timp ce alţii au fost trimişi acasă.

Conducerea instituţiei şcolare nu a putut preciza dacă orele de curs se vor relua marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici