Incendiu în Vaslui: Un tânăr a murit electrocutat, iar un bărbat a suferit arsuri grave

  • O casă din Vinderei, judeţul Vaslui, a ars ca o torţă în noaptea de luni spre marţi
  • Un bărbat aflat în locuinţă a suferit arsuri grave, iar un altul, venit să ajute la stingerea flăcărilor, a murit electrocutat
2919 afișări
O casă din Vinderei, judeţul Vaslui, a ars ca o torţă în noaptea de luni spre marţi, în urma unui incendiu provocat de efectul termic al unui conductor electric stricat. Un bărbat aflat în locuinţă a suferit arsuri grave, iar un altul, venit să ajute la stingerea flăcărilor, a murit electrocutat.
 
Pompierii din Bârlad au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Vinderei. Când au ajuns acolo, incendiul se manifesta violent la toată casa.
 
Pentru că nu existau infornaţii despre doi adulţi şi doi copii care erau în casă, dar şi pentru că lângă gardul locuinţei a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă, electrocutat, pompierii au chemat în ajutor o ambulanţă.
 
Bărbatul care s-a electrocutat, în vârstă de 35 de ani, a murit.
 
Între timp, au fost găsite şi cele patru persoane despre care iniţial nu se ştia nimic.
 
Tatăl celor doi copii, un bărbat de 43 de ani, a suferit arsuri pe 80 % din suprafaţa corporală, dar avea şi o plagă tăiată la mână. Martorii spun că acesta s-a rănit în timp ce îşi salva familia din flăcări, iar despre bărbatul electrocutat afirmă că era vecin şi a vrut să ajute, dar cel mai probabil s-a agăţat în gardul electrificat.
 
Casa a ars în întregime.
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui conductor electric deteriorat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
vaslui

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici