INCENDIU la o fostă benzinărie din Complexul Studenţesc din Timişoara

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o fostă benzinărie aflată în Complexul Studenţesc din Timişoara, în apropierea sălii de sport Olimpia, focul fiind stins la scurt timp de către pompieri.

424 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o fostă benzinărie din Complexul Studenţesc din Timişoara

INCENDIU la o fostă benzinărie din Complexul Studenţesc din Timişoara (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Potrivit pompierilor de la faţa locului, incendiul izbucnit, joi seară, într-o fostă benzinărie din Complexul Studenţesc din Timişoara, a pornit de la o scânteie care a aprins vaporii de benzină dintr-un rezervor gol.

Mai mulţi muncitori făceau lucrări pentru recuperarea unor materiale din incinta fostei benzinării. În timp ce tăiau un rezervor gol, cu aparatul de sudură, s-au aprins vaporii de benzină ce se aflau încă în interior.

Mai mulţi trecători au observat focul şi au sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului a sosit un echipaj de la pompieri care a folosit apă pentru a răci rezervoarele la care se executau lucrări.

Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident, iar pompierii au precizat că nu a fost pericol de explozie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici