INCENDIU la o pensiune din Buzău, în care se aflau 14 persoane

O pensiune din comuna Măgura, judeţul Buzău, în care se aflau 14 persoane, a luat foc miercuri dimineaţă. Turiştii au ieşit singuri din pensiune în momentul declanşării incendiului şi nimeni nu a fost rănit.

1157 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o pensiune din Buzău, în care se aflau 14 persoane

INCENDIU la o pensiune din Buzău, în care se aflau 14 persoane

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la ora 4.30, la o pensiune din comuna Măgura, situată pe DN10.

În pensiune se aflau 14 persoane, respectiv doi angajaţi şi 12 turişti, care au ieşit singuri din pensiune în momentul declanşării incendiului şi nimeni nu a fost rănit.

Flăcările au cuprins 500 de metri pătraţi din pensiune, intervenind patru autospeciale ale pompierilor.

Potrivit lui Creţu, nu există pericol de propagare a incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici