Incendiu la o pensiune din localitatea Călimăneşti

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţa la o pensiune din localitatea Călimăneşti. Mai multe persoane au reuşit să iasă din clădire. Pompierii luptă cu flăcările şi caută în interior pentru a afla dacă sunt victime.

3807 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o pensiune din localitatea Călimăneşti

Incendiu la o pensiune din localitatea Călimăneşti

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii vâlceni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimăneşti. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01.

În misiune au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.
Pompierii au constatat că „incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum.”

Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii formate din patru adulţi şi patru copii, mai spun ceide la ISU. Aceştia au ieşit în curte, dar proprietarul le-a spus pompierilor că este posibil ca în mansardă să mai fie un angajat.

Ambulanţă SAJ l-a dus pe proprietar la spital deoarece avea mai multe tăieturi provocate de geamurile sparte.

La momentul redactării acestei ştiri, incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat. Se continuă acţiunile de căutare a eventualelor persoane surprinse în interiorul pensiunii, a precizat ISU Vâlcea.

Ulterior, ISU a anunţat că victima a fost găsită. Persoana este inconştientă şi are arsuri minore la mâini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici