Incendiu la o staţie de sortare a deşeurilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la o staţie de sortare a deşeurilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea. Potrivit pompierilor, flăcările înalte de până la 6 metri au cuprins o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

251 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o staţie de sortare a deşeurilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea

Incendiu la o staţie de sortare a deşeurilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea

Conform ISU Vâlcea, incendiul a fost anunţat marţi seara, la ora 20.30. Zeci de pompieri militari şi angajaţi ai societăţii care administrează staţia de sortare încearcă să stingă flăcările.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin pentru stingerea unui incediu la staţia de sortare deşeuri Râmnicu Vâlcea- Stolniceni. Flăcările au 6 metri înălţime şi se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, a declarat Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

Potrivit acestuia, la staţia de sortare ajung deşeuri menajere din întreg judeţul.

Taguri:
incendiu,
isu,
deşeuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici