Incendiu la patru imobile din cartierul Giuleşti, nicio persoană rănită

Patru imobile din cartierul bucureştean Giuleşti au fost cuprinse de flăcări, marţi dimineaţă, nefiind înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu fum.

90 afișări
Imaginea articolului Incendiu la patru imobile din cartierul Giuleşti, nicio persoană rănită

Incendiu la patru imobile din cartierul Giuleşti, nicio persoană rănită (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În incendiul izbucnit în jurul orei 10.30 au fost afectate imobilele situate pe străzile Mânzului nr. 9 și nr. 9A şi Arțarului nr. 24, informează Primăria Sectorului 1.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că este vorba despre patru case lipite una de alta.

Focul a cuprins accoperişurile imobilelor respective.

Două persoane au suferit atacuri de panică

Două persoane au suferit atacuri de panică, una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Universitar, iar cealaltă, care a refuzat deplasarea la o unitate medicală, a primit primul ajutor la faţa locului.

Reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 au oferit persoanelor afectate de incendiu posibilitatea de a locui temporar în Centrul de Servicii Sociale "Odăi". Aceştia, însă, au refuzat, afirmând că au unde locui până la refacerea imobilelor, informează Primăria Sectorului 1 într-un comunicat.

Totodată, după evaluarea cazurilor, dacă se va constata că acestea sunt sociale şi locuinţele nu erau asigurate, Primăria Sectorului 1, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, va acorda şi ajutoare de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici