Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi, în noaptea de Crăciun. Un bărbat de 33 ani a murit

Un incendiu a fost anunţat la ora 03:05 la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi, cu degajari de fum pe hol, anunţă ISU Iaşi. La incendiu s-au deplasat două autospeciale de stingere şi echipajul de terapie intensivă cu medic.

2194 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi, în noaptea de Crăciun. Un bărbat de 33 ani a murit

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iaşi. Un bărbat de 33 ani a murit

Un număr de 18 pacienti care nu prezentau afecţiuni medicale au fost evacuaţi din pavilionul 1 barbaţi.

Victima incendiului este un bărbat de 33 ani care era semiconştient, cu arsuri si simptome de intoxicatie cu fum si gaze toxice, după ce o saltea de pat a ars.

La ora 04.00 incendiul a fost lichidat.

După efectuarea manevrelor de resuscitare victima a fost declarată decedată la ora 06.00.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici