Incendiu la Spitalul Penitenciar Rahova: Deţinuţii ar fi dat foc la obiecte în cameră/ Patru gardieni şi un deţinut, duşi la spital

Pompierii au intervenit, sâmbătă, la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a izbucnit un incendiu după ce deţinuţii ar fi dat foc unor obiecte din cameră. Potrivit ISU, patru gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuşi la fum.

1050 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul Penitenciar Rahova: Deţinuţii ar fi dat foc la obiecte în cameră/ Patru gardieni şi un deţinut, duşi la spital

Incendiu la Spitalul Penitenciar Rahova. Patru gardieni şi un deţinut au fost duşi la spital

Un incendiu s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la o secţie a Spitalului Penitenciar Rahova. Echipajele ISU s-au deplasat la faţa locului, însă focul era deja stins.

Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o saltea, iar în camera respectivă se aflau trei deţinuţi, arată ISU.

Aceeaşi sursă precizează că patru gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuşi la fum.

Potrivit unor surse din ANP, focul a izbucnit într-o secţie dedicată consumatorilor de droguri, iar câţiva deţinuţi ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

Taguri:
rahova,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici