Incendiu la un service auto din Timişoara. Proprietarul, la spital cu arsuri la mâini şi la cap

Proprietarul unui service auto din Timişoara a suferit arsuri la mâini şi la cap, fiind transportat la spital, după ce a încercat să stingă singur un incendiu izbucnit, luni după-amiază, în clădire.

170 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un service auto din Timişoara. Proprietarul, la spital cu arsuri la mâini şi la cap

Incendiu la un service auto din Timişoara. Proprietarul, la spital cu arsuri la mâini şi la cap (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit, luni după-amiază, la un service auto situat în apropierea cartierului Plopi, din Timişoara, fiind distrusă mai bine de jumătate din hala care adăposteşte service-ul auto, dar şi mobilier şi o maşină dezmembrată.

Pompierii spun că proprietarul service-ului locuieşte în clădire şi că obişnuia să se încălzească la o sobă, însă la un moment dat ar fi scăpat pe jos câteva scântei, care au declanşat flăcările, acestea extinzându-se cu rapiditate în hală.

Bărbatul a încercat să stingă singur focul, însă s-a rănit la mâini şi în zona capului, apoi a sunat la 112 şi a chemat pompierii. Aceştia au sosit la faţa locului cu trei autospeciale cu ajutorul cărora au lichidat incendiul în aproximativ 30 de minute.

Pompierii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului, iar proprietarul service-ului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici