Incendiu la Uzina mecanică Sadu, o femeie a fost rănită - VIDEO

Un incendiu s-a produs, marţi, la o secţie a Uzinei mecanice Sadu din judeţul Gorj, în urma căruia o femeie a fost rănită, fiind transportată la Spitalul din Târgu Jiu.

92 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Uzina mecanică Sadu, o femeie a fost rănită - VIDEO

Incendiu la Uzina mecanică Sadu, o femeie a fost rănită (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Nu este vorba despre o explozie, ci despre o aprindere cu flacără mai mare într-o zonă în care se lucra cu fosfor", a explicat, pentru MEDIAFAX, directorul general al Uzinei Mecanice Sadu, Lori Boian.

"Însă, în urma evenimentului, o femeie care se afla în imediata apropiere a suferit arsuri de la piept spre faţă, dar fără a-i fi afectaţi ochii", a mai spus Boian.

Video stirileprotv.ro

El a precizat cã femeia a fost dusă la Spitalul din Târgu Jiu şi că aceasta ar urma să fie transportată mai departe la un spital din Bucureşti pentru tratament de specialitate.

Directorul general al societăţii a mai spus că, deşi oamenii s-au speriat, activitatea nu a fost perturbată.

Uzina Mecanică Sadu este situată în oraşul Bumbeşti Jiu din judeţul Gorj, în apropierea drumului european E70 Târgu Jiu - Petroşani. Uzina Mecanică Sadu produce muniţie de infanterie, armament de infanterie şi componente pentru acesta şi elemente pirotehnice de iniţiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici