Incendiu puternic într-un centru comercial din Suceava. O parte din plafon s-a prăbuşit - FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, într-un complex comercial de la marginea municipiului Suceava, focul cuprinzând întreaga clădire, pe o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi, iar pentru stingerea acestuia intervin toate echipajele de pompieri din zona Sucevei.

3356 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un centru comercial din Suceava. O parte din plafon s-a prăbuşit - FOTO

Incendiu puternic într-un centru comercial din Suceava (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

UPDATE O parte din plafonul centrului comercials-a prăbuşit, iar zeci de pompieri continuă să intervină pentru stingerea focului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La aproximativ patru ore de la izbucnirea incendiului, zeci de pompieri de la toate unităţile din Suceava, Gura Humorului, Fălticeni continuă să intervină pentru stingerea focului, care a cuprins întreaga clădire.

Până acum, pompierii au intervenit doar din exteriorul clădirii, pentru a împiedica extinderea focului la magazinele şi depozitele din apropiere.

În timpul intervenţiei, o parte din plafonul centrului comercial s-a prăbuşit, fără a exista victime.

La faţa locului intervin zeci de pompieri, fiind prezent şi subprefectul judeţului, Atanasă Nistor.

UPDATE Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit în jurul orei 8.00, la complexul comercial aflat în comuna Şcheia, pe DN 17, la intrarea în municipiul Suceava dispre Gura Humorului.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, arzând întregul complex comercial, în care se află mai multe magazine.

La ora izbucnirii incendiului, în complex se aflau mai multe persoane, care au reuşit să iasă din clădire imediat ce au simiţit fum, fără ca cineva să fie rănit.

La faţa locului au fost trimise şi intervin toate echipaje de pompieri din Suceava, Gura Humorului şi Fălticeni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a spus că intervenţia pompierilor este una dificilă şi de durată, având în vedere faptul că toată clădirea este cuprinsă de flăcări.

În complexul comercial în care a izbucnit incendiul se află magazine care vând haine, încălţăminte, produse alimentare, obiecte de menaj.

Circulaţia pe DN 17, în zona complexului comercial, se desfăşoară cu dificultate, din cauza intervenţiei pompierilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici