INCENDIU PUTERNIC la două depozite de materiale plastice reciclabile şi de construcţii din Orăştie.

Pompierii intervin, luni seară, cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incediu puternic izbucnit la două depozite de materiale plastice reciclabile şi de materiale de construcţii din Orăştie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

212 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC la două depozite de materiale plastice reciclabile şi de construcţii din Orăştie.

INCENDIU PUTERNIC la două depozite de materiale plastice reciclabile şi de construcţii din Orăştie (Imagine: Nicoleta Medrea)

"Incendiul se manifestă pe amplasamentul a doi agenţi economici: unul se ocupa cu prelucrarea deşeurilor din materiale plasice, reciclabile, iar celălalt are spaţii de depozitare a materialelor de construcţii. Deocamdată, nu ştim de la ce a izbucnit incendiul”, a declarat adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, maiorul Claudiu Achim.

Potrivit acestuia, hala în care erau depozitate materiale de construcţii este afectată pe aproximativ 800 de metri pătraţi, iar în celălalt depozit erau atât materie primă cât şi produse finite pe un spaţiu deschis de aproximtiv 1.500 metri pătraţi, incendiul ajungând şi la anexele în care se prelucra materialul plastic.

"Am localizat incendiul, însă va mai dura până îl vom stinge mai ales că în zonă e problemă cu apa, iar autospecialele trebuie să facă un fel de navetă să alimenteze, aşa că operaţiunea de stingere va mai dura câteva ore", a mai spus maiorul Claudiu Achim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici