INCENDIU PUTERNIC la două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare. Peste 20 de autoturisme au fost distruse

Două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare, în care se află autoturisme, au fost cuprinse de flăcări, vineri după-amiază, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului cu zece autospeciale, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

1428 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC la două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare. Peste 20 de autoturisme au fost distruse

INCENDIU la două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Depozitele se află pe bulevardul Timişoara din sectorul 6.

"Incendiul a fost semnalat printr-un apel făcut la 112 la ora 17.15. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 de metri pătraţi", au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Peste 20 de maşini aflate în depozitele din Capitală ale Gărzii Financiare au fost distruse în incendiu, pompierii acţionând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit sursei citate, nu se cunoaşte deocamdată câte dintre autoturismele distruse erau confiscate.

"Din cauza căldurii degajate, acoperişul unui depozit s-a prăbuşit", a mai spus Daniel Vasile.

Pompierii au cerut degajarea căilor de acces în depozite, pentru a facilita acţiunea maşinilor de intervenţie.

Operaţiunea de stingerea a incendiului este îngreunată de fumul înecăcios, au mai spus cei de la ISU.

Circulaţia vehiculelor RATB în zonă nu este afectată, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici