INCENDIU puternic la o clădire în construcţii cu două etaje de lângă Bamboo. Incendiul a fost stins după opt ore - FOTO

O clădire cu două etaje, aflată în construcţii, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsă de flăcări, marţi dimineaţă, pompierii încercând de aproape două ore să stingă focul, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

906 afișări
Imaginea articolului INCENDIU puternic la o clădire în construcţii cu două etaje de lângă Bamboo. Incendiul a fost stins după opt ore - FOTO

INCENDIU la o clădire în construcţii cu două etaje de lângă Bamboo (Imagine: ISU Bucucureşti)

UPDATE 12:37 - Incendiul de la clădirea de lângă clubul Bamboo a fost stins după aproape opt ore

Incendiul de la clădirea aflată în construcţie, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei, care a izbucnit marţi dimineaţă, a fost stins după aproape opt ore, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 12.00, iar în zonă a rămas o autospecială cu apă şi spumă, pentru a supraveghea zona.

Focul a cuprins atât parterul, cât şi cele două etaje ale clădirii, fiind afectată o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Acesta a mai spus că înăuntru se află mai multe materiale combustibile care ard şi există pericolul extinderii incendiului la clubul Bamboo.

Pompierii intervin, din jurul orei 4.30, cu opt autospeciale de stingere şi două autoscări, venind la faţa locului şi cu o ambulanţă SMURD şi o maşină de descarcerare.

În clădire nu era nimeni, paznicul aflându-se într-o baracă din apropierea acesteia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici