Incendiu puternic la o fermă din Buzău: Peste 200 de oi şi vaci au fost evacuate

Peste 200 de animale, oi şi vaci, de la o fermă din Buzău au fost evacuate, vineri, în urma unui incendiu puternic ce a cuprins o cantitate mare de furaje, transmite corespondentul MEDIAFAX.

333 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fermă din Buzău: Peste 200 de oi şi vaci au fost evacuate

Peste 200 oi şi vaci, evacuate dintr-o fermă din Buzău unde a izbucnit un incendiu puternic

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin pentru stingerea incendiului care a izbucnit la o fermă din comuna Stâlpu, unde ard furaje, pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de de metri pătraţi.

“Incendiul este localizat. S-au făcut brazde pentru a nu se extinde flăcările. Dar arderea este generalizată. Câteva sute de tone de furaje ard, este afectată o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi”, a spus Creţu.

Potrivit acestuia, 180 de vaci şi 50 de oi au fost evacuate preventiv.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici