Incendiu puternic la Spitalul Militar din Galaţi. Nu există răniţi

Incendiul care a izbucnit, miercuri, la o clădire în construcţie a Spitalului Militar din Galaţi, a fost stins de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în urma unei intervenţii care a durat aproape două ore.

96 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la Spitalul Militar din Galaţi. Nu există răniţi

Incendiu puternic la o clădire a Spitalului Militar din Galaţi. Nu există răniţi (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, cauzele incendiului nu au fost stabilite, însă cel mai probabil flăcările au izbucnit întrucât la un nivel superior al clădirii se făceau lucrări de sudură.

"Incendiul a fost stins în urma unei intervenţii care a durat două ore. Nu s-a stabilit cu certitudine o cauză a incendiului, dar din primele cercetări se pare că la un nivel superior al clădirii se făceau lucrări de sudură, iar material incandescent a căzut printr-o gură de aerisire şi a ajuns la subsol, unde era depozitată o cantitate de polistiren extrudat, care este inflamabil. Nu se pot face până la acest moment estimări ale pagubelor produse", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, în jurul orei 11.00, la o clădire în construcţie a Spitalului Militar din Galaţi, fără a exista răniţi, iar pentru stingerea focului au intervenit şase autospeciale ale pompierilor.

Focul a afectat subsolul clădirii aflate în construcţie, unde era depozitat polistiren care urma să fie folosit pentru realizarea izolaţiei termice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici