INCENDIU violent la un depozit de deşeuri din Prahova

Un incendiu violent a izbucnit la un depozit de deşeuri metalice şi nemetalice din localitatea Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi au cuprins mai mulţi paleţi din curtea depozitului.

438 afișări
Imaginea articolului INCENDIU violent la un depozit de deşeuri din Prahova

INCENDIU la un depozit de deşeuri din Prahova

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit la depozitul unei firme care se ocupă cu reciclarea deşeurilor metalice şi nemetalice, din localitatea Ariceştii Rahtivani.

Pompierii spun că incendiul este violent, iar flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, la mai mulţi paleţi care se aflau în curtea interioară, cu pericol de propagare la depozit.

ISU Prahova intervine la faţa locului cu patru echipaje de stingere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici