INCENDIUL din Colectiv: Un alt rănit a fost transportat în străinătate, la un spital din Viena

Adrian Albu, rănit în incendiul de la clubul Colectiv şi internat la Spitalul Elias, a fost transportat, luni, cu o aeronavă SMURD, la Viena, pentru a fi în continuare tratat într-o unitate de acolo, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

1340 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv: Un alt rănit a fost transportat în străinătate, la un spital din Viena

INCENDIUL din Colectiv: Un alt rănit a fost transportat în străinătate, la un spital din Viena (Imagine: Andreea Tanase/Mediafax Foto)

O aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Afacerilor Interne, special dotată medical pentru transport aerian, a efectuat zborul, luni dimineaţă.

Pacientul a fost asistat pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD.

Adrian Albu va fi tratat în perioada următoare într-un spital din Viena.

Un număr de 67 de persoane rămân internate în spitalele din Bucureşti (37) şi din străinătate, în urma incendiului din urmă cu o lună din clubul Colectiv, care a provocat moartea a 60 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici