INCENDIUL din Colectiv: Un rănit în tragedie, la un spital de arşi din Ţara Galilor

Una dintre persoanele rănite în sângerosul incendiu care a avut loc la sfârşitul lunii trecute la Bucureşti primeşte îngrijiri la Spitalul Morriston din Swansea, un oraş de coastă din Ţara Galilor, a anunţat un consiliu în domeniul sănătăţii, relatează BBC News online.

4416 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv: Un rănit în tragedie, la un spital de arşi din Ţara Galilor

INCENDIUL din Colectiv: Un rănit în tragedie, la un spital de arşi din Ţara Galilor (Imagine: Andreea Tanase/Mediafax Foto)

Incendiul de la clubul Colectiv, declanşat pe 30 octombrie de artificii care au aprins burete de pe pereţi, s-a soldat cu 47 de morţi.

Zece răniţi au fost evacuaţi duminică seara cu un avion NATO către Marea Britanie şi Norvegia.

Un pacient se află în stare stabilă la Centrul galez pentru arşi şi chirurgie plastică, a anunţat luni Consiliul de Sănătate Abertawe Bro Morgannwg.

Unii dintre răniţi au sosit duminică la RAF Brize Norton, în Oxfordshire, şi au fost transferaţi la spitale în întreaga Mare Britanie, potrivit BBC, care nu face alte precizări.

Rănitul a fost transportat la Swansea cu un vehicul aparţinând serviciului galez de ambulanţă.

Incendiul a condus la demisia fostului premier Victor Ponta şi a Guvernului acestuia.

Trei proprietari ai clubului bucureştean au fost arestaţi pentru supraaglomerare, un număr insuficient de ieşiri din local şi pentru că nu ar fi fost autorizaţi să organizeze concetrul care s-a terminat cu o tragedie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici