Incident GRAV în Gara din Craiova: Doi bărbaţi s-au electrocutat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a electrocutat, marţi, în Gara din Craiova, în timp ce efectua lucrări de întreţinere pe o drezină, iar un altul, în vârstă de 39 de ani, s-a rănit în timp ce încerca să îl ajute pe primul. Ambele victime au fost transportate la spital.

215 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV în Gara din Craiova: Doi bărbaţi s-au electrocutat

Incident GRAV în Gara din Craiova: Doi bărbaţi s-au electrocutat

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 60 de ani, angajat ca electromecanic, s-a electrocutat, marţi, în timp ce efectua lucrări de întreţinere pe o drezină. „De asemenea, s-a stabilit faptul că un alt bărbat, de 39 de ani, în încercarea de a-l ajuta, a suferit răni superficiale la nivelul braţului superior drept. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de Terapie intensivă, care au preluat victimele, care prezentau arsuri pe corp pe o suprafaţă de 18, respectiv 20%.

Poliţiştii susţin că în momentul producerii evenimentului circulaţia feroviară în zonă era închisă pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere.

IPJ Dolj a anunţat că în acest caz se efectuează cercetări pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici