Ploieşti: Două cauciucuri ale unui autobuz au explodat în mers. Un călător a ajuns la spital

Două cauciucuri ale unui autobuz care circula pe un traseu din Ploieşti au explodat în mers, şoferul fiind nevoit să frâneze brusc. Doi călători au acuzat dureri, unul fiind transportat la spital.

3309 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Două cauciucuri ale unui autobuz au explodat în mers. Un călător a ajuns la spital

Incident în Ploieşti: Două cauciucuri ale unui autobuz au explodat. Un călător a ajuns la spital

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs sâmbătă, în cartierul Albert din Ploieşti, pe un traseu care leagă centrul oraşelor de zona centrelor comerciale.

Primele informaţii arată că şoferul autobuzului a frânat brusc după ce două cauciucuri au explodat în mers.

Doi pasageri au acuzat dureri, iar unul a fost transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici