Incident în Mina Livezi, mai mulţi mineri au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice/ Autorităţile au intrat în alertă maximă

Mai mulţi mineri s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice în la Mina Livezeni, judeţul Hunedoara. Autorităţile au intrat în alertă maximă.

1006 afișări
Imaginea articolului Incident în Mina Livezi, mai mulţi mineri au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice/ Autorităţile au intrat în alertă maximă

Incident în Mina Livezi, mai mulţi mineri au fost intoxicaţi cu fum şi gaze toxice/ Autorităţile au intrat în alertă maximă

Mai mulţi mineri s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice în Mina Livezeni, judeţul Hunedoara. Autorităţile au intrat în alertă maximă.

„Conform informaţiilor furnizate de apelant, mai mult persoane aflate în subteran ar fi intoxicate cu fum şi gaze toxice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie”, transmite IGSU.

Intervin o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanţe SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Totodată, a fost prealertat şi elicopterul SMURD.

Conform ISU Hunedoara, până acum au fost duşi la UPU 14 mineri intoxicaţi uşor cu fum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici