Incident în plină stradă, în Brăila: Trei adolescenţi, atacaţi cu un cuţit de doi tineri. Starea victimelor

Trei elevi au fost atacaţi cu un cuţit de doi tineri pe un bulevard din oraşul Brăila. Unul dintre adolescenţi a fost înjunghiat şi a ajuns la spital. Cei doi agresori au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de poliţişti.

4368 afișări
Imaginea articolului Incident în plină stradă, în Brăila: Trei adolescenţi, atacaţi cu un cuţit de doi tineri. Starea victimelor

Incident în plină stradă, în Brăila

Doi copii au rănit cu un cuţit şi au tâlhărit trei elevi, în două incidente separate, produse marţi, pe un bulevard din Brăila.

Potrivit poliţiştilor, agresorii, cu vârste de 10 şi 17 ani, au atacat un elev de 15 ani, pe care l-au înjunghiat cu scopul de a-l tâlhări. Ulterior, ei au abordat alţi tineri de 16 ani, cărora le-au furat o ţigară.

Adolescentul înjunghiat a ajuns la spital, iar celelalte două victime au scăpat fără a fi rănite. Agresorii au fost prinşi de poliţişti.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către UPU Brăila, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, din Brăila, care ar fi fost agresat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în jurul orei 14.00, un timp ce se afla pe Calea Călăraşilor, ar fi fost abordat de două persoane, care l-ar fi ameninţat şi l-ar fi înţepat cu un cuţit, cu scopul de a le da bani. Totodată, folosind aceeaşi metodă, ar fi abordat alţi doi minori, ambii în vârstă de 16 ani, din Brăila, de la care ar fi sustras şi o ţigară. Cei doi tineri nu au suferit vătămari corporale. Poliţiştii i-au identificat pe raza municipiului, pe doi minori, cu vârstele de 10, respectiv 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru tentativă de tâlharie calificată şi tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici