Incident la o şcoală din Sibiu: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe zidul clădirii. Poliţia a demarat o anchetă

Poliţia Judeţeană Sibiu a început o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 34 de ani care a escaladat zidul unei şcoli folosind burlanul de scurgere a apei pluviale a murit, el căzând de la peste 16 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

427 afișări
Imaginea articolului Incident la o şcoală din Sibiu: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe zidul clădirii. Poliţia a demarat o anchetă

Incident la o şcoală din Sibiu: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe zidul clădirii. Poliţia a demarat o anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit, duminică seara, după ce a căzut de la înălţime în curtea unei şcoli din municipiul Sibiu.

“Bărbatul a căzut de la o înălţime de peste 16 metri. Colegii de la SMURD sunt primii care au ajuns la locul accidentului, au încercat manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să-l salveze", a declarat Luciana Balteş.

Surse din cadrul anchetei au declarat că bărbatul a escaladat zidul exterior al şcolii pentru a lua o minge care ajunsese pe clădire.

“Mai multe persoane care se aflau în zonă ne-au spus că bărbatul a urcat pe burlanul de scurgere a apei pluviale pentru a lua o minge. Burlanul s-a desprins şi bărbatul a căzut de la peste 16 metri înălţime”, au declarat sursele citate.

În cauză se fac cercetări de către poliţişti, însă, din primele cercetări, se pare că a fost vorba despre un accident şi că nu sunt suspiciuni de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici