Incident la Therme Bucureşti. Oameni evacuaţi după ce un echipament s-a supraîncălzit

Un echipament auxiliar din spaţiul tehnic al Therme Bucureşti s-a supraîncălzit şi s-a decis, ca măsură preventivă, evacuarea celor prezenţi. Ei au primit un voucher de acces pentru o data ulterioară, pentru disconfortul creat.

5758 afișări
Imaginea articolului Incident la Therme Bucureşti. Oameni evacuaţi după ce un echipament s-a supraîncălzit

Incident la Therme Bucureşti, după ce un echipament s-a supraîncălzit

Reprezentanţii Therme Bucureşti au transmis că, duminică, la un echipament auxiliar din spatiul tehnic s-a semnalat o supraîncălzire, dar incidentul nu a afectat niciun client prezent în Therme la acel moment.

„Pentru siguranţa şi confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei. Vizitatorii prezenţi în complex în acel moment au fost îndrumaţi în mod organizat către ieşirea din complex”, au transmis cei de la Therme.

Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi în acel moment în complex vor primi în compensare vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară.

La ora transmiterii ştirii, cei de la Therme au transmis că defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să îşi reia activitatea normală începand de luni dimineaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
therme,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici