VIDEO Incidente la protestul anti-mască de la Brăila. Zeci de persoane au fost legitimate de jandarmi

  • Zeci de oameni au fost legitimaţi şi o persoană a fost amendată în urma protestulului care s-a desfăşurat sâmbătă seara la Brăila.
  • Participanţii au solicitat renunţarea la restricţiile anti-Covid şi au organizat un marş prin centrul oraşului.
3878 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incidente la protestul anti-mască de la Brăila. Zeci de persoane au fost legitimate de jandarmi

Sursă imagini: YouTube/Debraila Press

Zeci de persoane au participat la protestul spontan de la Brăila. Jandarmii au anunţat că în timpul acestuia au legitimat 23 de persoane. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost dus la secţia de Poliţie şi, ulterior, a fost sancţionat.

„În timpul protestului, jandarmii au observat un bărbat aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să se legitimeze şi a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru stabilirea identităţii. Ulterior a fost sancţionat contravenţional atât pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice cât şi pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţiul public cu amendă în cuantum de 700 lei. Deşi în spaţiul public au apărut afirmaţii conform cărora jandarmii ar fi ridicat mai multe persoane din rândul manifestanţilor, dezminţim aceste afirmaţii”, au transmis jandarmii brăileni.

Zeci de minute protestatarii s-au plimbat pe principalele străzi ale oraşului Brăila şi au solicitat renunţarea la măsurile anti-Covid. În timpul marşului, participanţii nu au purtat măşti de protecţie şi nu au respectat regulile privind distanţarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici