INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt cu viteze de până la 70 km/oră. Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare conform căreia vineri, între orele 02:00 şi 16:00, se vor produce precipitaţii şi intensificări ale vântului în mai multe zone din ţară.

22786 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt cu viteze de până la 70 km/oră. Care sunt zonele afectate

INFORMARE METEO: Ninsori şi vânt cu viteze de până la 70 km/oră. Care sunt zonele afectate (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În intervalul menţionat va ninge în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Olteniei, precum şi în nordul Moldovei. La munte ninsoarea va fi temporar viscolită, iar în masivele Făgăraş, Bucegi şi în zona Carpaţilor de Curbură, stratul de zapadă nou depus va fi consistent. 

În Muntenia, Dobrogea şi jumătatea sudică a Moldovei precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp, iar vântul se va intensifica atingând viteze de 50...55 km/h şi temporar, pe litoral, peste 70 km/h.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici