Infotrafic: Circulaţie intensă pe Autostrada Soarelui şi la ieşirea de pe autostrada A4

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui spre litoral şi la ieşirea de pe autostrada A4, iar între staţiunile Eferie Nord şi Eforie Sud se desfăşoară în coloană. Mai multe tamponări s-au produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă.

698 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţie intensă pe Autostrada Soarelui şi la ieşirea de pe autostrada A4

Infotrafic: Circulaţie intensă pe Autostrada Soarelui şi la ieşirea de pe autostrada A4

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat la ieşirea de pe autostrada A4 şi intrarea pe DN39, la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

Între staţiunile Eferie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt, în continuare, ridicate pe sensul de mers către Constanţa.

Din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autovehicule au avut loc mai multe tamponări, la kilometrii 111,119,124 şi 192 pe sensul către litoral.

Aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, tot pe sensul de mers către mare, din cauza faptului că mulţi şoferi preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici