Infotrafic: Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Lucrări de reparaţii se desfăşoară pe autostrada A1 Sibiu - Deva, fiind impuse restricţii. Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza.

259 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Infotrafic: Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Poitrivit Centrului Infotrafic, miercuri până la ora 18.00 se vor face lucrări de reparaţii asupra carosabilului pe Autostrada A1, pe sensul Deva către Sibiu, pe tronsonul kilometric 240+500 metri – 239+900 metri, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

În perioada 5 – 7 septembrie, până la ora 19.00, din cauza lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie, traficul rutier va fi oprit pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 306+250 metri.

Restricţiile sunt semnalizate, conducătorii auto fiind sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici