Infrastructura României începe să cedeze

O mare parte din sistemul energetic a împlinit 30 de ani şi are nevoie urgentă de 20 de miliarde de euro. Sistemele de termoficare sunt la pământ. De exemplu, în Piteşti pierderile în reţea au ajuns la 70%, iar în Bucureşti, la ritmul actual de lucru, RADET va termina modernizarea în 20 de ani, arată "Gândul".

85 afișări
Imaginea articolului Infrastructura României începe să cedeze

Infrastructura României începe să cedeze (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La Transporturi, e nevoie de alte 7,5 miliarde de euro. 70% din reţeaua de drumuri naţionale, ce însumează 15.600 de kilometri, necesită reparaţii. 5.148 de kilometri, adică 38% din reţeaua feroviară, trebuia demult să intre în reparaţii capitale. La primăvară, vin inundaţiile. Dar, autorităţile nu spun că România are nevoie să bage doar în reabilitarea digurilor vechi 5 miliarde de euro până în 2030.

Citeşte mai multe despre problemele de infrastructură ale României pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici