VIDEO Infuzie de adrenalină. Excursie în Apuseni cu ATV-ul

  • Dacă weekendul te prinde la Cluj, poţi să închiriezi un ATV şi să vizitezi împrejurimile
  • Pentru două ore de plimbare plăteşti 200 de lei, iar o excursie de o zi costă 500 de lei
  • Excursiile cu ATV-urile pot fi o opţiune şi pentru familiile cu copii
1236 afișări

Dacă te prinde weekendul în Transilvania, nu ai marea aproape, dar ai Apusenii. Ionuţ a plecat cu prietenii într-o excursie în munţi cu ATV-urile. Pentru două ore de plimbare cu ATV-ul plăteşti 200 de lei, iar dacă vrei să faci o drumeţie de o zi, plăteşti 500 de lei. Sunt excursii organizate, iar un ghid îţi arată traseul. În preţ sunt incluse un grătar şi o masă câmpenească.

„Mi se pare super ideea, cu atât mai mult că este şi un ghid care te duce pe un traseu foarte ok. E o zi plăcută, practic, pentru relaxare", spune Ionuţ. 

Un alt turist, Radu, gustă la rândul său din plin experienţa, mai ales că ATV-ul îi deschide calea către locuri mai puţin accesibile. 

„Super tare! Îmi place tare mult să mă duc pe munţi şi pe dealuri. Cu ATV-ul cred că e mult mai ok pentru că poţi să mergi în locuri mai greu accesibile”, se declară încântat acesta. 

Marian Lugerdean, administratorul firmei care organizează excursia, detaliază cum decurge iniţierea în tainele ATV-ului.

„Sunt (turişti n.r.) care nu au fost niciodată cu ATV-ul. Noi îi învăţăm, le arătăm cum să se dea. Familiile pot să meargă şi cu copiii. Facem drumeţii, ne simţim bine", a explicat el. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici