Îngrijitorul de la Hipodromul Ploieşti acuzat că a violat o adolescentă a fost arestat

Îngrijitorul de la Hipodromul din Ploieşti acuzat că a violat o adolescentă de 15 ani care mersese acolo pentru a lua lecţii de echitaţie a fost arestat preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

117 afișări
Imaginea articolului Îngrijitorul de la Hipodromul Ploieşti acuzat că a violat o adolescentă a fost arestat

Îngrijitorul de la Hipodromul Ploieşti acuzat că a violat o adolescentă a fost arestat (Imagine: Shutterstock)

Judecătoria Ploieşti a emis, marţi, mandat de arestare preventivă pe numele lui Dan Marian Ifrim, angajat la Hipodromul din Ploieşti, cercetat penal pentru viol.

Ifrim, în vârstă de 44 de ani, este acuzat că duminică seară a violat o adolescentă de 15 ani care mersese la hipodrom pentru a asista la cursele de cai, după care a rămas la lecţii de echitaţie.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la audieri bărbatul a spus că este nevinovat, însă examenul medico-legal la care a fost supusă fata care reclamă violul arată că aceasta a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale.

Fata de 15 ani a reclamat Poliţiei că a fost violată de bărbat duminică seară, în incinta hipodromului situat la marginea Ploieştiului, unde a asistat la cursele de cai, după care a rămas cu o prietenă pentru a lua lecţii de echitaţie. Adolescenta spune că, după o perioadă, prietena sa a plecat, iar ea a rămas singură, moment în care a fost agresată sexual de îngrijitorul de la hipodrom.

Hipodromul din Ploieşti aparţine Primăriei, care îl şi administrează şi închiriază grajduri crescătorilor de cai de curse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici