Inspecţia Judiciară a demarat luni controale la DIICOT Bacău şi DNA Oradea

Inspecţia Judiciară a anunţat, luni, că efectuează două controale având ca obiect eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor de către conducerile DIICOT Bacău şi DNA Oradea, verificările vizând anii 2016, 2017 şi trimestrul I al anului 2018.

1144 afișări
Imaginea articolului Inspecţia Judiciară a demarat luni controale la DIICOT Bacău şi DNA Oradea

Inspecţia Judiciară a demarat luni controale la DIICOT Bacău şi DNA Oradea

"Începând de azi (luni-n.r.), Inspecţia Judiciară efectuează două controale având ca obiect eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente, de către conducerile DIICOT – ST Bacău şi DNA – ST Oradea, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentare de către procurorii şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul acestor unităţi de parchet", potrivit unui anunţ al Inspecţiei Judiciare, postat pe pagina de Facebook.

Verificările au început luni şi durează până pe 15 mai.

Controalele vizează activitatea desfăşurată în anii 2016, 2017 şi trimestrul I al anului 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici