Instalatorul suspect de leptospiroză, internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit

Bărbatul de 58 de ani, suspect de leptospiroză, aflat în secţia de ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a murit miercuri, din cauza unei insuficienţe hepato-renale.

215 afișări
Imaginea articolului Instalatorul suspect de leptospiroză, internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit

Instalatorul suspect de leptospiroză, internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit

Bărbatul suspect de leptospiroză a murit în urma unei insuficienţe hepato-renale, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Mihnea Hurmuzache.

Potrivit acestuia, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Bărbatul, de meserie instalator, a fost internat în cursul zilei de luni, suspect de leptospiroză. Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Mihnea Hurmuzache, declara, pentru MEDIAFAX, că acesta a ajuns la spital într-o stare destul de gravă şi după toate simptomele are leptospiroză.

Instalatorul era din Botoşani, avea 58 de ani şi fusese transferat la Iaşi după ce medicii din Botoşani au bănuit că acesta are leptospiroză.

Leptospiroza este o boală infecţioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicaţie, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, sistemului nervos şi cardiovascular. În general, sursa de infecţie o constituie şobolanii şi alte rozătoare.

 

Taguri:
leptospiroză,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici