Intervenţie a salvamontiştilor în cazul unui turist rănit la cap de un bolovan, în Masivul Bucegi

Un turist a fost rănit, duminică, pe un traseu din Masivul Bucegi, după ce un bolovan i-a căzut în cap, persoanele care îl însoţeau solicitând intervenţia salvamontiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

336 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a salvamontiştilor în cazul unui turist rănit la cap de un bolovan, în Masivul Bucegi

Intervenţie a salvamontiştilor în cazul unui turist rănit la cap de un bolovan, în Masivul Bucegi (Imagine: Alin Ivan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină, duminică, în sprijinul unui turist rănit în timp ce urca pe Valea Albă din Masivul Bucegi.

Conform informaţiilor furnizate de însoţitorii bărbatului, acesta făcea parte dintr-un grup de patru persoane care urcau pe munte, la un moment dat fiind rănit la cap de un bolovan desprins de pe versant.

Cei care au solicitat intervenţia au spus că bărbatul sângerează.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de salvatori au plecat către locul unde se află turistul rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici