Întreceri de baschet la coşurile de gunoi şi schimbarea calendarului, printre cererile primite de Primăria Sectorului 6 din 2013

Folosirea coşurilor de gunoi stradale pentru întreceri de baschet şi organizarea unui referendum naţional pentru schimbarea calendarului gregorian cu cel "iulian revizuit-catolic" se numără printre solicitările primite de Primăria Sectorului 6 din 2013 până în prezent, informează instituţia.

70 afișări
Imaginea articolului Întreceri de baschet la coşurile de gunoi şi schimbarea calendarului, printre cererile primite de Primăria Sectorului 6 din 2013

Întreceri de baschet la coşurile de gunoi şi schimbarea calendarului, printre cererile primite de Primăria Sectorului 6 din 2013 (Imagine: Shutterstock)

De la începutul anului 2014 şi până în prezent, la Biroul Unic al Primăriei Sectorului 6 au fost înregistrate 5.600 de petiţii de la cetăţeni, iar pe parcursul anului trecut, funcţionarii au avut de soluţionat peste 44.500 de sesizări.

Dintre solicitările cetăţenilor din Sectorul 6, de la începutul anului 2013 până în prezent, cele mai multe au vizat obţinerea unei locuinţe sociale, amenajarea şi reabilitarea de parcuri, zone verzi, locuri de joacă pentru copii, amenajarea de noi locuri de parcare, soluţionarea conflictelor din cadrul asociaţiilor de proprietari, reabilitarea termică a blocurilor, reparaţii la carosabilul unor străzi, acordarea de ajutoare sociale şi premii de fidelitate la împlinirea a 50 de ani de căsnicie.

Alţi cetăţeni au solicitat sprjin financiar pentru plata întreţinerii, la care au acumulat în timp restanţe mari pe care nu le mai pot acoperi, sau au cerut un loc de muncă.

Totodată, printre cele peste 50.000 de sesizări primite, au fost şi unele mai speciale, precum: repartizarea unui teren pentru a se amenaja un cimitir în care vor fi oferite locuri de veci gratuite pentru salariaţii primăriei, organizarea unui referendum naţional pentru schimbarea calendarului actual (gregorian) cu cel "iulian revizuit-catolic" şi apoi revenirea la "calendarul natural al omenirii", obţinerea aprobării pentru lansarea de pe Dealul Patriarhiei a 33 de "artificii-petarde, cumpărate de la cofetărie", referire la cei 33 de ani ai Mântuitorului şi modificarea coşurilor de gunoi stradale pentru a putea fi folosite în cadrul unor întreceri de baschet.

Toate solicitările au primit răspuns în termenul legal de 30 de zile de la data înregistrării.

Cetăţenii din Sectorul 6 care doresc să intre în contact cu reprezentanţii autorităţii publice locale sau să se înscrie în audienţă la primarul Rareş Mănescu ori la viceprimarul Gabriel Petrea o pot face venind personal la Biroul Unic al Primăriei (Calea Plevnei 147 - 149) sau pot apela la mijloacele electronice: adresa de e-mail prim6@primarie6.ro sau formularul E-audiente de pe site-ul instituţiei, www.primarie6.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici