Inventiv, dar cu ghinion. Un ieşean a încercat să ascundă într-o maşină zeci de pachete cu tutun pentru narghilea

  • Un bărbat de 28 de ani din Iaşi a încercat să ascundă în maşina pe care o conducea 60 de pachete cu tutun pentru narghilea.
  • El intenţiona să aducă tutunul în România, venind din Republica Moldova, dar a fost prins de poliţiştii de frontieră.
619 afișări
Imaginea articolului Inventiv, dar cu ghinion. Un ieşean a încercat să ascundă într-o maşină zeci de pachete cu tutun pentru narghilea

Inventiv, dar cu ghinion. Un ieşean a încercat să ascundă într-o maşină zeci de pachete cu tutun pentru narghilea

Potrivit poliţiştilor de frontieră, incidentul s-a produs joi la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni. Poliţiştii împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în maşina unui ieşean, 60 de pachete tutun aromat pentru narghilea. Pachetele erau ascunse în diferite zone ale autoturismului.

„În data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, ieşeanul D.A., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în cotiera banchetei spate şi în portbagajul autoturismului, în spaţiul de depozitare al aripei, 60 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, marca „Mazaya”, de provenienţă Duty-Free”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Iaşi..

Tutunul în valoare de 500 de lei a fost confiscat, iar ieşeanul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici