Ion Iliescu îşi va serba ziua onomastică în familie. Fostul preşedinte nu va organiza primiri de oaspeţi

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi va petrece, miercuri, ziua onomastică în familie, alături de soţia sa, Nina, surse din anturajul său precizând, pentru MEDIAFAX, că fostul şef de stat nu va organiza primiri de oaspeţi, aşa cum nu a făcut-o nici în ultimii patru ani.

304 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu îşi va serba ziua onomastică în familie. Fostul preşedinte nu va organiza primiri de oaspeţi

Ion Iliescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Astfel, Ion Iliescu îşi va petrece ziua de Sfântul Ion în Bucureşti, acasă, alături de soţia sa, Nina, aşa cum a făcut şi anul trecut de onomastica sa.

Anul 2015 este al patrulea an consecutiv în care Iliescu nu mai organizează, de ziua sa onomastică, primiri de oaspeţi.

Până în 2009, Iliescu îşi primea oaspeţii la biroul său din strada Atena nr. 11, unde era vizitat de sute de admiratori şi membri PSD, care veneau personal să îi ureze „La mulţi ani!” de ziua onomastică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici