Ion Iliescu va fi operat luni pentru un polip la colon

Fostul preşedinte Ion Iliescu va fi operat, luni, pentru un polip la colon, fiind vorba despre o intervenţie chirugicală programată în decembrie, iar dacă nu intervin probleme ar putea fi externat în ziua următoare.

570 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu va fi operat luni pentru un polip la colon

Ion Iliescu va fi operat luni pentru un polip la colon (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este vorba despre o operaţie programată. Este un polip de colon care va fi cauterizat. Dacă nu vor apărea sângerări, Ion Iliescu ar putea pleca din spital marţi", au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai fostului preşedinte.

Analizele făcute în decembrie arată nu nu este vorba despre o suferinţă oncologică.

"Duminică, pacientul va face pregătirea necesară în astfel de situaţii. Este important că rezultatul anatomopatologic este foarte bun", au explicat sursele citate.

Spitalul Elias a informat, duminică, într-un comunicat, că Ion Iliescu este internat la unitatea sanitară "pentru continuarea investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut".

.Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.

Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine.

Iliescu preciza că a avut "o indispoziţie digestivă", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici