ISU: 12 intervenţii în Capitală şi în Ilfov pentru degajarea apei, după ploaia din weekend. VIDEO

Pompierii din Capitală au răspuns, în cursul zilei de duminică, la 12 solicitări de intervenţie, după ce mai multe artere de circulaţie şi subsoluri ale unor locuinţe din Capitală au fost inundate din cauza ploii, informează ISUBIF. Pentru a degaja apele, au fost folosite mai multe motopompe.

408 afișări
Imaginea articolului ISU: 12 intervenţii în Capitală şi în Ilfov pentru degajarea apei, după ploaia din weekend. VIDEO

ISU: 12 intervenţii în Capitală şi în Ilfov pentru degajarea apei, după ploaia din weekend

Pompierii au răspuns, în total, la 12 solicitări de intervenţie, după ploaia de duminică. 10 dintre intervenţii au vizat degajarea apei acumulate în urma ploilor în curţile unor gospodării sau în subsoluri pe Şoseaua Libertăţii din comuna Căţelu şi pe Aleea Giurgeni din Capitală. Totodată, pompierii au fost solicitaţi să intervină la pasajul Jilava din pricina unei acumulări de apă şi pe DN1 în zona Otopeni.

Intervenţiile au continuat şi luni dimineaţă, pe Aleea Giurgeni din Bucureşti pentru scoaterea apei dintr-un subsol de bloc, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici