Italia a devenit raiul fugarilor români. Alina Bica şi Dragoş Săvulescu sunt câteva nume

  • Alina Bica are de executat o pedepasă cu executare de 4 ani
  • Dragoş Săvulescu avea 5 ani închisoare, dar Italia i-a suspendat pedeapsa
  • Mario Iorgulescu trebuie arestat preventiv după ce a provocat un accident mortal
  • Predoiu: Suntem dezamăgiţi
1612 afișări
Imaginea articolului Italia a devenit raiul fugarilor români. Alina Bica şi Dragoş Săvulescu sunt câteva nume

Italia a devenit raiul fugarilor români. Alina Bica şi Dragoş Săvulescu sunt câteva nume

Italia a devenit salvarea fugarilor celebri din România. Dragoş Săvulescu a scăpat de închisoarea cu executare, iar Alina Bica şi Mario Iorgulescu s-au refugiat în acest stat. Deşi România a cerut extrădarea celor doi pentru a-i pune după gratii, italienii nu au transmis încă nicio informaţie. Însă cine are probleme cu legea ştie că Italia este indulgentă în privinţa extrădărilor.

Adrian Cuculis, avocat: Cei care au plecat în Italia înainte să primească acele condamnări definitive şi la mulţi ani de închisoare cu executare la noi în ţară au avut informaţiile că dosarele de extrădare se judecă într-un termen foarte lung. Teoretic, pe timpul desfăşurării procedurii de extrădare, care poate dura şi ani de zile, pe amânări, statul italian nu mai generează cheltuieli nejustificate cu acel cetăţean român reţinut pe baza unui mandat de arestare şi în acelaşi timp se asigură că acel cetăţean nu poate să plece din ţară.

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei: Dar poate aude ministrul Justiţiei din Italia. Suntem extrem de dezamăgiţi de o astfel de dezlegare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici