Iubirea câştigă! Chiar dacă şi-a amânat nunta, Andreea rămâne o viitoare mireasă / Epidemia nu a dus la o creştere a ratei divorţurilor

  • Deşi şi-a amânat nunta, Andreea a fost norocoasă şi nu a pierdut avansul
  • Epidemia nu a dus la o creştere a ratei divorţurilor, spune Sandra Boiangiu, notar public
  • Sectorul de evenimente a fost printre cele mai afectate în urma crizei cauzate de actuala epidemie
6942 afișări

Andreea este una dintre miresele care au fost forţate să-şi amâne nunta. A dat telefoane către invitaţi, chiar din luna martie. Este convinsă că dragostea din cuplu le va da răbdarea necesară să mai aştepte un an până la marele eveniment. O veste bună este că epidemia nu a dus la o creştere a ratei divorţurilor în România. În Italia însă, rata divorţurilor a crescut cu 30%, în Wuhan s-a dublat iar în New York a crescut cu 50% în timpul pandemiei.

Andreea Gubandru, viitoare mireasă: Urma să ne căsătorim pe data de 6 iunie. I-am spus şi viitorului meu soţ că orice ar fi, că vom fi în carantină sau nu, eu o să mă îmbrac într-o rochie şi doresc să avem o cină totuşi. Cu rochia de mireasă, da, am plătit un avans. N-am apucat să fac nici prima probă pentru că urma să fie în luna mai. Doamnele de la atelier au înteles situaţia. Totul a decurs foarte bine la noi.

Sandra Boiangiu, notar public: Am avut totuşi bucuria ca în acest an să avem şi un cuplu care a hotărât să-şi mai acorde o şansă, realizând că au reacţionat la primul impuls şi am procedat la respingerea cererii de divorţ însă, din nefericire astfel de situaţii sunt foarte rare în practica noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici