Jaf la o sucursală Piraeus Bank din zona Nerva Traian din Bucureşti

Comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că hoţul de la Piraeus Bank din Bucureşti a luat 5.100 de lei şi 3.100 de euro, el plecând în 40 de secunde, iar reprezentanţii firmei de pază, alertaţi despre jaf, au ajuns în patru minute.

191 afișări
Imaginea articolului Jaf la o sucursală Piraeus Bank din zona Nerva Traian din Bucureşti

Jaf la o sucursală Piraeus Bank din zona Nerva Traian din Bucureşti (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Un bărbat înarmat a furat o sumă de bani dintr-o sucursală Piraeus Bank aflată în zona Nerva Traian din Capitală după ce a ameninţat casiera, el fiind în acest moment căutat de poliţiştii bucureşteni.

Prejudiciul material în urma jafului de la sucursala Piraeus Bank din Bucureşti este minim şi nu va avea impact asupra băncii sau clienţilor, iar în timpul incidentului nu au existat răniţi în rândul angajaţilor sau clienţilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii instituţiei de credit.

"În jurul prânzului una dintre sucursalele băncii s-a confruntat cu un incident. Angajaţii au urmat întreaga procedură privind măsurile de securitate ce trebuie luate în asemenea împrejurări, conform normelor în vigoare", au arătat reprezentanţii băncii.

Oficialii au anunţat că în acest moment cooperează cu autorităţile pentru a pune la dispoziţia acestora toate informaţiile necesare rezolvării cazului.

Poliţiştii au verificat banca şi au început procedurile de identificare a hoţului, inclusiv realizarea unui portret robot.

Potrivit lui Ciocan, Poliţia nu poate sancţiona banca, banii fiind asiguraţi pentru astfel de situaţii, însă a recomandat angajarea unor paznici în sediu.

De altfel, Ciocan a spus că Poliţia recomandă ca sediile băncilor să aibă camere de luat vederi şi paznici angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici