Jandarmeria Bucureşti: Arena Naţională - stadion sigur

Arena Naţională este un stadion sigur, potrivit Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, care a organizat, joi, o simulare pentru a stabili dacă instituţia este pregătită în eventualitatea unor incidente.

411 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria Bucureşti: Arena Naţională - stadion sigur

Jandarmeria Bucureşti: Arena Naţională - stadion sigur (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Jandarmeria Municipiului Bucureşti a organizat o activitate de pregătire a întregului personal pentru evenimentele care urmează să fie organizate pe Arena Naţională. La această activitate au participat reprezentanţi ai tuturor instituţiilor cu atribuţii pe linia ordinii publice şi siguranţei naţionale din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor", a precizat instituţia.

Jandarmii au prezentat diferite moduri de acţiune în situaţii care pot apărea pe timpul executării misiunilor de ordine publică, cu implicaţii directe asupra siguranţei spectatorilor.

"Exerciţiile prezentate au avut menirea să releve faptul că noul stadion va fi un stadion sigur, iar dacă situaţia va impune o eventuală intervenţie a Jandarmeriei, instituţia este pregătită să ia măsurile necesare împotriva celor care încalcă legea, în condiţii de siguranţă deplină pentru spectatori", arată sursa citată.

În 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, echipa naţională a României întâlneşte prima reprezentativă a Franţei, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici