Jim Carrey îl atacă pe Will Smith: „L-aş fi dat în judecată. Hollywood-ul mă dezgustă"

Comediantul se arată dezgustat de lovitura aplicată de Smith lui Chris Rock, cel care, la Premiile Oscar, a făcut o glumă pe capul ras al soţiei lui Will.

3025 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey îl atacă pe Will Smith: „L-aş fi dat în judecată. Hollywood-ul mă dezgustă"

Sursa Foto - Jim Carrey Online, Facebook

Dezbaterea continuă, după noaptea zbuciumată a Premiilor Oscar. Sunt mai multe tabere. Unii justifică gluma gazdei Chris Rock despre soţia lui Will Smith (care suferă de alopecie), iar alţi îl acuză. Iar controversa împotriva gestului violent al lui Will Smith nu se opreşte.

Comediantul Jim Carrey şi-a criticat dur colegii pentru ovaţiile în picioare atribuite lui Will Smith, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor, la nici măcar o oră distanţă de gestul violent

Jim Carrey a vorbit despre asta în timpul unui interviu acordat CBS. „Sunt dezgustat de ovaţii. Am avut senzaţia că Hollywood şi-a pierdut coloana vertebrală în masă”. Referindu-se apoi la Smith, Carrey a spus: „Ar fi trebuit să fie escortat în afara camerei. L-aş fi dat în judecată pe Will Smith pentru 200 de milioane de dolari”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici