VIDEO  Jocul Calamarului propus Putin: Kremlinul publică reclame, pentru a-i convinge pe ruşi să se înroleze

În Squid Game, oamenii se duc la moarte în schimbul banilor.

1008 afișări
Imaginea articolului Jocul Calamarului propus Putin: Kremlinul publică reclame, pentru a-i convinge pe ruşi să se înroleze

Jocul Calamarului propus Putin: Kremlinul publică reclame, pentru a-i convinge pe ruşi să se înroleze

Putin a admis problemele pe care armata le are pe frontul die Ucraina. Şi a indicat regiunile anexate.

Ca să-şi convingă oamenii să plece la luptă, Moscova îi ademeneşte cu reclame, mizând pe nevoile populaţiei.

Femei adoratoare, glorie şi prestigiu, dar chestiuni practice: un telefonul mobil, o maşina nouă sunt argumentele pe care mizează şefii Rusiei.

Un videoclip arată un bătrânel nevoit să-şi vândă maşina Lada, ca să aibă ce mânca. Pentru a nu ajunge să-şi înstrăineze bunul, nepotul său semnează un nou contract cu forţele militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici